HVORDAN BRUKE SKRAVLEKORTENE

REGLER
  • Skravlekortene kan spilles av to personer eller flere personer.
  • Spillet er en fin og morsom måte å bli bedre kjent med andre personer på.
  • Første gang dere spiller er det lurt at det er et barn eller en ungdom som trekker kort først og stiller spørsmålet til en voksen.
  • Hvis du trekker et kort du ikke vil svare på, er det lov å bytte kort.
  • Du kan enten kommunisere med de andre spillerne på telefon eller videochat ved siden av eller dere kan sitte sammen.

START ET NYTT SPILL
Du kan starte et nytt spill på to måter. Du kan velge knappen «Start et nytt spill». Da starter du opp et spill hvor vilkårlige kort trekkes fra bunken av kort. I det du trekker første kortet vil du få oppgitt en Game- PIN, denne må du gi videre til dem du skal spille sammen med. Da er du i gang. Ha de andre spillerne på telefon eller videochat ved siden av.

«La meg velge egne kort». Her kan du velge hvilke kort du ønsker at skal være med i spillet. Når du har gjort utvalget så trykker du på Skravl. Når du trykker på denne knappen vil du få oppgitt en Game PIN, denne må du gi videre til dem du skal spille sammen med. Da er du i gang. Dersom du vil gjøre klart et spill i forkant av samtalen, kan velge kortene du ønsker og lukke spillet. Ta vare på Game-PIN, og finne igjen kortene du har valgt ut med å gå inn på «Bli med i et spill» og skrive inn Game-PIN du har fått oppgitt. Når du har valgt egne kort, og ikke valgt alle, så vil spille selv trekke vilkårlige kort etter at dere har vært gjennom de kortene du har forhåndsvalgt. De forhåndsvalgte kortene vil komme i den rekkefølgen du velger de. Du kan velge at de skal komme i tilfeldig rekkefølge, ved å trykke «stokk om spørsmål».

BLI MED I ET SPILL
Har du blitt invitert til å delta på et spill? Da har du fått en Game PIN. Denne må du ha klar. Trykk på knappen «Bli med i et spill», skriv inn Game PIN som du har fått oppgitt.

Du kommer inn i spillet. Her får du mange morsomme spørsmål. Svar så godt du kan. Kommer det opp kort som du ikke vil eller kan svare på, trekk et nytt kort.Laget med støtte fra: